Refund policy

Returret på webshoppen

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. 

Perioden regnes fra den dag:
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange
-Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering

Returnering skal anmeldes til os inden du sender en vare retur. Meddelelsen skal gives pr. mail på: hello@sakuracph.dk. 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Du kan vælge at købe en returlabel til 45 kr., komme forbi vores butik på Gammel Kongevej 91, 1850 Frederiksberg C eller selv sende pakken retur.

Hvis du ikke gør brug af vores returlabel skal pakken sendes direkte retur til os på:

Sakura Copenhagen

Att. Nina Krone
Gammel Kongevej 91,
1850 Frederiksberg C

Bemærk at vi ikke henter pakker i diverse pakkeshops. Butikken har lukket om mandagen, så send ikke en pakke retur til os fredag eller lørdag.

Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, at du har modtaget pakken.

Bemærk venligst, at varerne er dit ansvar, indtil de sikkert modtages tilbage hos os. De returnerede varer skal være ubrugte, i samme stand som ved modtagelsen, og skal have alle mærker, inklusive originalt emballagemateriale. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.

Når vi har modtaget din retur og ovenstående betingelser er opfyldt, behandles returneringen senest 10 arbejdsdage. Du modtager en e-mail, og pengene refunderes til dig på samme måde som betalingen blev foretaget. Tjek evt. dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en mail.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Returnering i butik

Du kan returnere køb fra webshoppen i butikken. Medbring blot dit ordre nr.

Varer købt i butikken kan byttes til en anden vare eller til et tilgodebevis, der gælder i vores fysiske butik og på webshoppen. Tilgodebeviset er gyldigt i 2 år.