Fraktpolicy

Levering

Vi sender pakker ud 4-5 gange om ugen. Vi sender til hele Danmark. Der er fri fragt ved køb over 799 kr., og eller er fragt 45 kr. til den nærmeste pakkeshop og 59 kr. for hjemmelevering/direkte levering (gælder kun i DK). Varer vil blive leveret til nærmeste pakkeshop eller på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er ønsket i kommentarfeltet.


For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Dine varer kan sendes med GLS, DAO, Bring eller PostNord.

Vi sender også gerne udlandet. 

Fragt til EU: 175 kr. 

Fragt til resten af verdenen: 299 kr.

Du kan også altid afhente din ordre i vores butik på. Blot vælg afhent i butik ved betaling istedet for levering.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Efter 14 dage giver vi ikke penge retur, men du kan bytte til en anden vare eller til et tilgodebevis i 30 dage.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange
-Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.


Returnering

Returnering skal anmeldes til os inden du sender en vare retur. Meddelelsen skal gives pr. mail på: hello@sakuracph.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende en vare retur til os, skal den sende til:

Sakura Copenhagen

Att. Nina Krone
Gammel Kongevej 91

1850 Frederiksberg C

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.

Bemærk venligst, at varerne er dit ansvar, indtil de sikkert modtages tilbage i vores faciliteter. De returnerede varer skal være ubrugte, i samme stand som ved modtagelsen, og skal have alle mærker, inklusive originalt emballagemateriale. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.

Dine forsendelsesomkostninger refunderes ikke af Sakura Copenhagen, og forsendelsesomkostningerne på den originale ordre refunderes ikke.

Når vi har modtaget din retur og ovenstående betingelser er opfyldt, behandles returneringen senest 10 arbejdsdage. Du modtager en e-mail, og pengene refunderes til dig på samme måde som betalingen blev foretaget.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Bemærk at vi ikke henter pakker i diverse pakkeshops. Butikken har lukket om mandagen, så send ikke en pakke retur til os fredag eller lørdag.