Naoshima // Teshima // Okinawa

Naoshima & Teshima

Naoshima og Teshima er to øer, der ligger ved siden af hinanden, tæt ved fastlandet. Hvis du interesserer dig for kunst og arkitektur, er disse øer et must. Øerne er spækket med smukke museer og flot natur. Du kan leje cykler og cykle rundt, imens du går på opdagelse på øerne.

Steder du skal besøge på øerne:

Vær dog opmærksom på at flere af stederne har lukket mandag og tirsdag, så tjek op på åbningstider når du planlægger din tur.

Okinawa

Okinawa og øerne omkring er Japans sydligste punkt. Okinawa er hovedøen, og derfra kan du let komme rundt til de andre omkringliggende øer. Det er lettest at flyve indenrigs fra enten Osaka eller Tokyo. Der er mange gode og billige billetter, så du behøver nødvendigvis ikke at booke i god tid. Vi anbefaler bare at blive på hovedøen én dag. Brug i stedet tiden på at opleve nogle af de andre mindre turistede øer omkring, og tag eventuelt på bådtur ud i det turkisblå vand. Her kan du opleve smukke hvide sandstrande og havskildpadder. Hvis du ønsker at overnatte på Okinawa, kan vi anbefale “ORRS OKINAWA”, som er et fint lille hotel og butik.

Den offentlige transport på Okinawa er ikke super god, så lej en bil og kom billigt og let rundt omkring.

Vi foreslår at du tager forbi disse:

Bliver du sulten på dit besøg, kan vi anbefale disse spisesteder: