Om os

Sakura Copenhagen er et japansk univers, stiftet af Nina Zurita i 2019. Vores koncept er opstået ud fra en stor passion for japansk interiør og design.

Vi startede med en webshop, men er siden vokset til en lille familievirksomhed, med en fysisk butik på Gammel Kongevej.

Vores passion

Hos Sakura Copenhagen rejser vi selv til Japan og finder vores ting hos mange forskellige forhandlere. Vi vægter godt håndværk og kvalitet højt, når vi finder smukke, unikke fund til jer. Vi elsker at mixe mindre kunsthåndværkere med mere etablerede brands som eksempelvis 1616/arita Japan som vi er officielle forhandlere af. Vi har også mixet vores fine fund med vores eget design, og er blandt andet blevet kendt for vores håndflettede dørmåtter og vifter. 

Åbningstider

Mandag: 11-18

Tirsdag: 11-18

Onsdag: 11-18

Torsdag: 11-18

Fredag: 11-18

Lørdag: 10-16

Søndag: Lukket

Butikkens lokation

Gammel Kongevej 91, 1850 Frederiksberg C

Trustpilot anmeldelser

Emma T.

Hurtig service og flotte produkter

Jeg bestilte en vare på Sakuras hjemmeside til afhentning i butikken og et par timer samme dag var varen klar til at blive hentet.
Sendte min kæreste ned efter pakken, og han fik sig en glædelig oplevelse i butikken, da han fik hilst på den søde hund omme bagi. :-) Har handlet der før og gør jeg helt sikkert igen.

BoK

Hurtig levering, lækre varer

Hurtig levering, lækre varer i indpakning der passede med indholdet (japanske varer pakket ind i japansk avispapir) og - som noget dejligt nærværende - en kort håndskrevet hilsen. Fem velfortjente stjerner. Tak!

Lotte

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Bestilte på nettet til afhentning i butik og fik det nærmest dagen efter. Derudover var personalet i butikken meget søde, og der var rigtig god stemning. Helt klart en anbefaling.

Google anmeldelser

Jan S.

Minimalistisk stil

Dejligt med japanske produkter til hjemmet. De har en minimalistisk stil som også afspejles i butikken.

Salli A.

Flot sortiment

God og meget personlig betjening. Flot og spændende sortiment.

Joshua

Super flotte ting

Det ER altså en lokal butik man kan shoppe i !
Super flotte ting. Jeg købte selv en vifte til væggen.